Reklameskilt og fasadeskilt

Vi leverer reklameskilt, fasadeskilt, innvendige skilt, arenaskilt og byggeplasskilt.  Våre grafiske designere bistår med design tilpasset din virksomhet.

Alle reklameskilt tilpasses og utformes etter hva som er den beste løsningen for deg. Vi designer og produserer skilt med utfreste bokstaver i aluminium, skilt i plast, oppskummet PVC, stål, kobber, messing og akryl. Skiltene kan brukes til alt fra inne på kontoret, innendørs og utendørs på butikken, ute på byggeplasser, montert på gjerde eller port m.m.

Bruk av reklameskilt med folie er en populær, enkel og gunstig løsning for deg som vil synes. Folie kan legges på plater i forskjellige størrelser, tykkelser og kvaliteter.

Vi bruker kun materialer av høy kvalitet som gir et godt inntrykk av din virksomhet.

Alle typer skilt fra fasadeskilt og innvendige skilt produseres og leveres etter mål. Bruk av fasadebokstaver gir et mer eksklusivt utseende. Fasadebokstaver leveres med utfrest tekst og logo, lakkert eller hel og delfoliert.

Mange av våre kunder ønsker rimeligere løsninger enn lysskilt, men som samtidig er litt mer stilfullt enn plateskilt. En god løsning er å frese logoene for frittstående dekor, men ikke legge lys i dem. Denne løsningen passer både utvendig og innvendig. Tekst og logo lakkeres eller folieres i ønsket profilfarger.

Vi designer, produserer og monterer tekst/logo, delkler og heldekker glass på fasader og inne i dine lokaler. Noen ganger velger vi utvendig montering, andre ganger innvendig. Dette avhenger ofte av tilgjengelighet og temperatur.

Til håndverkere og entreprenører leverer vi byggeplasskilt produsert som aluminiumsskilt, eller som PVC-bannere. Bannere er rimelige i anskaffelse og de kan enkelt rulles sammen.

Vi i Scandinano er totalleverandør innen reklame og profilering. Enten du ønsker bildekor, reklameskilt eller vindusdekor, kan vi bistå med både design og utforming tilpasset din virksomhet.

Back to top