Vindusdekor og dekorfilm

Vindusdekor med frostet folie, dekorfilm. Vår reklameavdeling bistår med innvendig og utvendig vindusdekor, tilpasset din virksomhets profil.

Bruk av vindusdekor med frostet folie, dekorfilm skjermer mot innsyn, samtidig som det gir god reklame eller informasjon om firmaet.

Vi utfører vindusdekor i flere varianter – fra frostet folie til full fargefoto. Alt med tilpasning og design som passer til firmaets logo, farger og profil.

Bruk av frostet folie trenger ikke bare gi en sandblåst effekt. Alternativt kan vi printe bilder og logo på den frostede folien, som kan skape litt mer liv og effekt. Dekorfilmen kan monteres over hele glassflater eller på deler av flaten. Ønsker du forskjellige nyanser eller andre tilpasninger er det bare å si ifra.

Vi leverer både innvendig og utvendig dekorfilm, tilpasset formål og glasstype.

Mange benytter dekorfilm på de innvendige glasssveggene, for å gi lokalene et mer ekslusivt og gjennomført uttrykkk. I tillegg gir det god skjerming av kontorer og møterom for innsyn. Vi har stort utvalg av dekorfilm. Glassveggene kan feks. merkes med enkle striper eller sirkler i frostet folie,  eller bruke et grafisk element fra egen logo eller profil. Hos oss kan du velge mellom mange stilfulle standardløsninger, eller så kan du i samarbeid med våre designere utarbeide en spesialdekor.

Før vi gjennomfører et prosjektet, enten om det er reklame på en bygning, vindusdekor, design av kontor eller profilering av firma bil, så er det viktig å se det ferdige resultat. Derfor tilbyr vi 2D eller 3D visualisering av meget høy kvalitet, slik at du kan se det endelige resultat helt til slutten, før vi i hele tatt har begynt å jobbe med det. Vi både designer, printer, skjærer og monterer forskjellige typer frostet folie, vindusdekor og klistremerker til vinduer og glassvegger – alt til en gunstig pris.

Frosting av vindu

Frosting av vinduer er svært populært. Denne type folier benytter vi i kontorlandskap og til næringsbygg. Den hindrer innsyn, samtidig som den gir et diskret, men eksklusivt uttrykk. I tillegg til bedriftsmarkedet produserer vi også mye av denne løsningen til privatpersoner som ønsker å hindre innsyn på f.eks. baderom. Lys slippes gjennom, men du ser ikke hva som skjuler seg bak folien.

Speilfolie

Metallfolie eller speilfolie er en effekt som gir et meget eksklusivt inntrykk. I tillegg til vinduer, kan denne folien også benyttes på skilter og kjøretøy.

Fasade dekor

Ønsker dere å være mer synlige kan vi dekorer deler eller hele fasaden. Eventuelt heldekorere en garasjeport eller en annen større flate på eiendommen. Vi kan blende igjen alt, eller deler av en fasade med en kampanje eller firmanavn og logo. Vi utformer og lager foto, logoer, tekst og design akkurat slik du ønsker det. Til dekor bruker vi ofte folie fra 3M, som har et fargespekter på ca. 170 standardfarger.

Back to top