Grafisk Design og Profilering

Vi i Scandinano har erfarne grafisk designere som bistår deg med utforming av stil, fargevalg, design av bildekor, skilt, bannere, brosjyrer og annet. 
Vi har gunstige priser og leverer til kunder over hele landet.

Grafisk design og profileringFør vi gjennomfører et prosjektet, enten om det er utforming av reklame på en bygning, design av kontor eller profilering av firma bil, så er det viktig å se det ferdige resultat. Derfor tilbyr vi 2D eller 3D visualisering av meget høy kvalitet, slik at du kan se det endelige resultat, før vi i hele tatt har begynt å jobbe med det.

Mange av våre kunder trenger hjelp til å få en bedre og mer helhetlig profilering. Det er lettere å skille seg ut fra de andre ved å lage en spesiell utforming og stil for all profilering, som er relatert til din virksomhet. Vi kan lage et helhetlig design tilpasset bedriftens farger og logo, som benyttes til klær, dekorering av kontorlokaler, reklameskilt, visittkort, bildekor på firmabiler m.m.

Med våre erfaringer og kunnskaper, kan vi hjelpe deg med å lage et unikt og særegen stil til din bedrift.

Vi leverer og designer alt innen profileringsartikler, skilt og bilreklame. Fra bildekor og logoelementer-  til reklameskilt på fasaden. Vi sørger for effektiv firmaprofilering tilpasset til virksomhet.

 

Visuell identitet er den oppfatningen kundene har av din bedrift. Du kan skille deg ut fra de andre ved en spesiell utforming i alt som er relatert til selskapet. Mange bedrifter tenker ikke over hvor viktig en gjenkjenningseffekt er i dagens marked.

Med vår erfaring og kunnskap kan vi hjelpe deg med å lage en unik og særegen stil til din bedrift.

3D visualisering

Ønsker du å dekorere og profilere virksomheten, samtidig som du skiller deg ut fra mengden? Vi anbefaler 3D visualisering hvor du får mer oppmerksomhet og øker sannsynligheten for at kunder både husker og gjenkjenner deg. 3D visualisering er en effektiv måte å selge både produkter og tjenester på. Ofte illustrerer en enkel 3D rendering bedre funksjonalitet enn et vanlig bilde. 3D gjengivelser kan sees fra alle vinkler, og de ​​kan gjøres gjennomsiktig eller kuttet, slik at du ser kuttet. 3D kan benyttes til firmabiler, fasadevegger og andre steder.

Ta kontakt oss i dag og la oss vise hvordan vi kan hjelpe din virksomhet til å få en unik profilering. 

Back to top