Bildekor – Firmabil

Bildekor på firmabil, tilhenger, lastebil, buss og gravemaskin. Våre erfarne designere hjelper deg med bildekor tilpasset din virksomhets profil.

Bildekor, bilreklame hos Scandinano i DrammenBildekor med riktig bruk av logo, farger og informasjon er en effektiv og rimelige måte å profilere virksomheten på. Gjenkjenningseffekten blir større og det virker mer profesjonelt når man er ute hos kunder.

Vi i Scandinano produserer alle typer bildekor og ønsker at du som kunde skal bli fornøyd med et design tilpasset deg og din virksomhet.

Vår målsetting er at dine potensielle og eksisterende kunder skal legge merke til deg og huske deg når de trenger de varer eller tjenester du leverer. Da har våre designere gjort en god jobb.

 

Bildekor, foliering av lastebil container i DrammenI dag er det stor konkurranse i markedet, og det å skape et unikt design av bildekor, skilter, vindusdekor m.m. krever ekspertise og erfaring.

Gjennom mange år har vi leveret alt fra bildekor- og logoelementer til kompliserte helfoliering av alle typer biler, tilhengere, lastebiler, buss og gravemaskiner.

Vår proffavdeling sørger for effektiv firmaprofilering, i tillegg har vi egne ansatte som hjelper privatkunder som ønsker et eget design på sin privatbil eller gatebil. Våre ansatte har lang erfaring, og er faglig oppdatert på de nyeste foliekvaliteter og hvilke muligheter dette gir.

Trenger du bildekor eller andre reklameeffekter som skilter, vindusdekor, bannere, brosjyrer og hjelp til design og fargevalg?

Kom til oss med dine ideer og ønsker, og la oss bistå med design og utforming. Vi kan printe og montere alt fra bildekor og skilt som skal vare i flere år, til kampanjer som skal profileres i kortere perioder.

Vi tilbyr kort leveringstid til konkurransedyktige priser.

Våre produkter leveres med garanti fra 3M Norge. Vi gir opptil 10 års garanti.

Back to top